Get Adobe Flash player

Een gezellige accommodatie dat 40 km ten westen van Jokkmokk op de weg Kvikkjokk ligt. Op de rand van de wereld natuurlijk erfgoed Laponia, waar de Sami-cultuur en rendierhouderij springlevend is.
Het huis ligt rond de 67° N wat betekent dat u bij de poolcirkel bent waar u kunt genieten van de midzomer zon en het wordt dan niet donker en in de winter van de aurora (noorderlicht). Het is huis is op een open plek in het bos en aan een meer ten Noord-West van Jokkmokk De omgeving leent zich uitstekend voor uitgebreide wandel- en fietstochten, vissen, zwemmen, kanoën etc. in verschillende uitgestrekte natuurreservaten.

In het meer kan gevist worden forel en flagzalm (een bepaald soort lekker zalm). De visvergunning zit bij de huurprijs in.

Vanuit deze woning kan u leuke dagtochten maken naar de waterkrachtcentrale Purijo of naar de ijzermijnen van Kiruna. Daarnaast zijn er trektochten in de winter met de sneeuwscooter en hondenslee mogelijk. In zomer en winter kunnen u genieten van trektochten met een gids.
 
Het huis beschikt over elektriciteit, warm en koud stromend water, elektrische verwarming, open haard, elektrische fornuis met oven, magnetron, koel/vriescombinatie, badkamer met wc., douche en wastafel. In de woonkamer bevindt zich een T.V. met Dvd-speler. Op de begane grond een slaapkamer waarin een 2-persoonsbed staat. Op de bovenste verdieping is een ruime slaapkamer met twee één persoonbedden.
Het huis is sfeervol, deels authentiek ingericht en verkeert in uitstekende staat.

Buiten is er een ruime veranda en op het
2 ha grote grondstuk vindt u ook nog een sauna, een tuinhuisje.Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP